Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Můžu...

(Rádoby Saxána :-), 15. 6. 2007 17:11)

Mohla bych se zeptat, jestli se můžu přihlásit ještě teď? Protože ještě dnes bylo možné se přihlásit v Storm Bohemia(Agentuře). A já to nestihla! :-( Béééé!! Tak prosím, prosím napište mi! Budu moc ráda!!!! :-)

Stránky

(Helena, 27. 3. 2007 17:48)

Jaruško krásné...děláš velké pokroky máš to tady opravdu moc pěkné..těším se na další krásné obrázky..Moc se ti to povedlo.Pa

UPOZORNĚNÍ ! Pro zájemce konkurzu !

(Jarka, 16. 3. 2007 9:58)

Dnes jsem dostala e-mail přímo od PETRY ČERNOCKÉ, která mi napsala, abychom kontakty ohledně role malé Saxanky hledali na
stránkách Barrandova, který film realizuje. Zde je odkaz, kde si kontakty najdete a můžete se přihlásit: http://www.barrandov.cz/novinky

Šikulka

(Zlata, 3. 3. 2007 18:49)

Ahoj Jaruško, máš oboje webové stránky moc pěkné. Tyhle jsou hodně přehledné a líp se mi v nich orientuje. Ty druhé na mě zase působí jako blížící se jaro a dodávají mi dobrou náladu. Navštívím je vždy, když mám horší náladu. Jsi šikulka. Ahojky.

Odpověď od autorky stránek

(Jarka, 23. 2. 2007 21:38)

Abych vše uvedla na pravou míru,nejsem paní Černocká.Toto jsou fanouškovské stránečky věnované paní Petře Černocké.Jmenuji se Jarka a jsem její velkou fanynkou.Jsem moc ráda,že se Vám tu líbí a děkuji za Vaši přízeň.Všechny srdečně zdravím a těším se na Vaše příspěvky.Jinak konkurz na roli malé Saxanky bude teprve vyhlášen a jistě se vše včas dozvíte z médií.Pokud se něco dozvím dříve,dám vědět.Ahoj všem Jarka:-)

malá Saxana

(Barbora Řezníčková, 20. 2. 2007 11:13)

Dobrý den.
Vážená paní Černocká. Také vás budu obtěžovat o kontakt na producenta filmu. Mám zájem pro mou dcerku, o konkurz na malou Saxanu a případné bližší informace. Chceme ukázat, že i na Moravě jsme šikovní. Předem děkuji a s pozdravem. Řezničková Barbora - maminka a Verunka.
E-mail: BarboraLazce@seznam.cz

Odpověď od autorky stránek

(Jarka, 13. 2. 2007 9:19)

Dobrý den. Paní Rolínková ,producent filmu pan Aleš Svítek dne 10.2.2007 sdělil deníku AHA,že brzy na roli malé Saxanky, bude vyhlášen celostátní konkurz.Na e-mail Vám zašlu odkaz, kde se o tom dočtete.S pozdravem Jarka:-)

malá Saxana

(Adéla Rolínková, 13. 2. 2007 9:03)

Dobrý den, všude čtu , že se hledá role malé Saxany , ale bohužel nikde nemůžu najít kde a kdy se pořádá komparz mohli by jste mi prosím zdělit nějaké bližší informace rády by jsme se dostavili. Předem děkuji za informace s pozdravem Rolínková Adéla

adela.rolinkova@seznam.cz

Stránečky

(Helena, 3. 2. 2007 23:23)

Tak ještě jednou píšu pochvalu na stránečky ,moc se mi líbí,máš to pěkně přehledný a graficky upravený.Umíš hezky upravit fotky,jsi šikulka,jen tak dál.....:-)


« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8