Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpěvačka Petra Černocká: Přinutila manžela kleknout na kolena! Přede všemi!

12. 10. 2008
Obrazek

Petra Černocká dorazila s manželem a ve zjevně dobré náladě.


PRAHA – Hvězdy českého showbyznysu slavily společně v Casinu President španělský státní svátek. Petra Černocká (58), Michaela Dolinová (44) nebo Pavel Trávníček (57) však měli ještě o důvod víc oslavovat. Jedna byla totiž zvolena nejsympatičtější ženou večera, druhá dostala od manžela prsten, i když se znovu brát nebudou, a jeden z nejznámějších představitelů pohádko- vých princů Pavel Trávníček získal zas pohádkový diamant.

Saxana Petra Černocká netušila, že poté, co se nechala zkrášlit dekorativní kosmetikou proslulé značky, odejde z večírku v nových botách. Známá obuvnická firma ji totiž vyhlásila jako nejsympatičtější ženu večera a darovala jí zbrusu nové lodičky. Petřin manžel Jiří Pracný dokonce poklekl k jejím nohám a jako Popelce jí luxusní lodičku obul. „Ten podpatek je bezvadný, takový bytelný a přitom elegantní, je to neuvěřitelně pohodlné,“ nemohla si nové boty vynachválit Petra.

Moderátorka a herečka Michaela Dolinová se původně přišla se svým manželem jen pobavit, když však odcházela, mohla se radovat z diamantového prstenu, který vyhrál v ruletě právě její muž a Míše ho hned daroval. „Je nádherný, že ano?“ rozplývala se Michaela a ukazovala prsten všem okolo.

Z diamantu měl radost i herec Pavel Trávníček – našel ho totiž na dně sklenky sektu a po krachu svého Divadla Illusion, kvůli kterému se dostal do finančních potíží, se mu diamant určitě hodí.

 

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář