Jdi na obsah Jdi na menu
 


SAXANA PETRA ČERNOCKÁ JE V POP GALERII !!!

6. 11. 2009

Saxana Petra Černocká je v Pop galerii

Nestárnoucí čarodějnice Saxana Kiss z legendárního filmu Dívka na koštěti byla zařazena do Pop galerie. Představitelce Saxany, zpěvačce a herečce Petře Černocké totiž již 20. listopadu vyjde v »supraphonské« edici Pop galerie album největších hitů. „Mám radost,“ přiznala nám Petra Černocká, která stále pilně vystupuje po republice i s manželem. kytaristou Jiřím Pracným.

Petry Černocké Pop galerie Kiss představuje dosud asi nejkompletnější kolekci písničkových úspěchů dámy s klasickým pěveckým školením, studentským hvězdným startem na konci šedesátých let a následující dlouhou řadou melodických songů. Zprvu to byl jemný rock s Hannigovými Pastýři (Ovečka, Jedou vozy), následovalo dlouhé období s Kardinály Zdeňka Merty (Náklaďák, Mississippi nebo Střevíčky v rose). Dojde tu i na velké orchestry a velké hity (Saxana, Koukej, se mnou si píseň broukej nebo Vrať mi zpět můj smích) a licenčně téměř do současnosti dovedenou spolupráci, třeba s kapelou Whisky Band.

Celkem třiadvacet skladeb na tomto cédéčku je solidním uměleckým profilem Petry Černocké Kiss , a především velice příjemným posloucháním. Výborně profesionálně vybavená zpěvačka vsadila na dobrými slogany opatřené texty, hudební doprovod s názvuky pop country a celkově optimistickou prezentaci. Také proto její nahrávky dělají posluchačům radost dodnes. Disk Pop galerie Petry Černocké a zkrátka novým výběrem největších hitů právem oblíbené zpěvačky ! A k tomu ještě za super cenu - 149 korun. 

CD SI MŮŽETE OBJEDNAT NA TÉTO ADRESE:

http://www.bontonland.cz/hudba/rockpop/Cernocka-Pe...

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář