Jdi na obsah Jdi na menu
 


Puritánka Petra Černocká: Dárek ze sexshopu? Odmítám!

7. 12. 2010
Puritánka Petra Černocká: Dárek ze sexshopu? Odmítám!

Puritánka Petra Černocká: Dárek ze sexshopu? Odmítám!

„Kdyby mi něco takového koupil můj muž, došlo by mi, že chudáčka postihla nějaká náhlá duševní choroba," tvrdí

zpěvačka Petra Černocká.

07.12.2010

Erotické prádélko či nějaký dárek ze sexshopu zpěvačka Petra Černocká (61) nikdy nedostala. Slavná Saxana o Vánocích nečaruje a dárky, které se jí nehodí, pošle při nejbližší příležitosti klidně dál…

„Eroticky laděné dárky? Opravdu ne, a ani to nepovažuji za nedostatek fantazie mých partnerů. A kdyby mi něco takového koupil můj muž, došlo by mi, že chudáčka postihla nějaká náhlá duševní choroba," upřesňuje zpěvačka.

Co se týče vánočních zvyků, dává Petra včas adventní věnec na dveře, zdobí stromeček a konzumuje kapra s bramborovým salátem.


„Kdysi, když byla dcera malá, jsem se kvůli ní myslím pokoušela i lít olovo do lavoru s vodou, ale to už po mně v mém věku nikdo nemůže chtít. Taky neházím střevícem za hlavu. Kdyby bota směřovala špičkou ven ze dveří, tak tím směrem jsou nedaleké Olšanské hřbitovy. Varianta, že bych se potřetí vdala a šla z domu, nepřipadá v úvahu. Takže zbývají jen ty hřbitovy a to by mi mohlo zkazit Vánoce," směje se.

A jako správná realistka Petra říká, že i nešikovné dárky se časem někomu můžou hodit. „Každý dárek má svého cílového obdarovaného, kterému se bude líbit. Ten dotyčný se musí jen správně vybrat. Dárky, které nejsou od mých nejbližších a které vypadají, že už jsou stejně recyklované, klidně pošlu po čase dál," přiznává Petra Černocká.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář