Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká: Nejsem hloupá!

17. 2. 2007

Petra Černocká: Nejsem hloupá!


I moderní ženu někdy vyvede z míry technika. Petra se právě snaží vypnout mobil, aby ji nerušil při jejím velkém večeru.


PRAHA – „Petra je neuvěřitelný přírodní úkaz! Zatímco já krmím holuby v parku a chodím s vnoučaty do zoo, Petra cvičí v posilovně a vypadá už dvacet let stejně,“ vysekla poklonu zpěvačce Petře Černocké (57) její dlouholetá kamarádka Iva Hüttnerová (58). Ta se stala kmotrou jejího nového cédéčka Souhvězdí střelce.

„Všechny písničky jsem si skládala sama, takže jsem se kolikrát inspirovala zážitky, které se udály kolem mě. Ale píseň Krásná a hloupá určitě není autobiografická,“ smála se nesmrtelná »Saxana« Černocká na křtu v hotelu Prezident. „Já mám od Petry nejraději písničku Náklaďák,“ prozradil deníku Aha! bavič Josef Mladý. Na křtu měla zazpívat i Petřina dcera Barbora s dívčí kapelou Yellow Sisters. „Bára je momentálně v Jihoafrické republice, kde se uskutečnil převrat a bohužel teď sem nelítají žádná letadla. Tak doufám, že se s ní ještě setkám,“ prohlásila ustaraně Petra a bylo vidět, že toto byla jediná nepříjemnost, která jí kazila jinak velmi povedený večer.

Petra se pochlubila novým cédéčkem a kamarádkou Ivou Hüttnerovou. Obrazek

Autor: Sabina Růžičková
Foto Aha!: Josef Mašek

17.2.2007

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář