Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká se zařekla: Nahou mě nikdo neuvidí!

6. 4. 2010

V poslední době i dámy dříve narozené jeví tendenci ukazovat své téměř odhalené tělo. A některé mají stále co ukazovat. Zpěvačka Petra Černocká (60) se ale zařekla, že její nahé tělo nikdy veřejnost neuvidí.



"Není to nic nového, že ženy po padesátce, které na ´to mají´, cítí potřebu předvést světu, že jsou ještě stále hezké. Jsou za tím samozřejmě peníze a reklama. Některé se třeba nechají ukecat, že je to pro dobrou věc. A většinou to podle mě jsou exhibicionistky. A mezi ty rozhodně nepatřím," tvrdí Černocká.

Sama dostala první nabídku na nafocení aktů před osmi lety. Údajně ale ani nedošlo na jednání o výši honoráře. Petra totiž okamžitě odmítla.

"Řekla jsem si, že chudá nejsem a radost by mi to neudělalo. Jsem přirozeně stydlivá, nevím, proč by na mě měli čučet cizí chlapi. A také by se mi nechtělo trápit se vymýšlením nějakých dodatečných omluvných teorií, kterým by stejně nikdo nevěřil," odůvodnila zpěvačka svůj postoj.

I když tehdy neodolala a nabídkou se pochlubila několika dobrým známým.
"Jejich reakce mě překvapila. Docela mě rozesmál jeden kamarád, který řekl: ´No to by bylo skvělý! Víš, kolika mužským, kteří vyrůstali na Saxaně jako na sex symbolu, bys tím udělala druhýho Ježíška?´," vzpomíná Petra Černocká.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tak,presne tak...

(peťo zo sLOVEnska, 24. 4. 2010 4:26)

...úplne náhá môže byť leda tak doma v kúpelni či vo svojej posteli...