Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká se těší na strašidla!

20. 6. 2007

Černocká se těší na strašidla!


Petra se opět sejde v Saxaně s Janem Hrušínským a režisérem Václavem Vorlíčkem.

Konečně! Zpěvačka a herečka Petra Černocká (57) má už definitivně jasno, že se od září už podruhé stane čarodějnici Saxanou v pokračování legendární pohádkové komedie Dívka na koštěti! „Snad si naše nové dílko lidé oblíbí stejně jako první film,“ věří Černocká

Nejen ona, ale i další tvůrci v čele s režisérem Václavem Vorlíčkem teď čekají jen na to, až počítačoví odborníci vytvoří animace pohádkových postav, které budou ve filmu Saxana – veletrh strašidel vystupovat. Zpěvačce však zdržení nevadí. „Alespoň si užiju klidné léto,“ tvrdí.

I tak se ale na natáčení těší. „Jsem zvědavá, jak mi to půjde, jestli bude taková pohoda, jako byla tenkrát při natáčení,“ doufá filmová Saxana. Zatím netuší, jak komplikované pro ni bude hrát před zeleným pozadím, na které se až následně namontují záběry počítačových postav. „Animovaný, neviditelný protihráč mě alespoň nerozhodí a budu se moct pořádně soustředit. Ve scénáři ale mám pár dialogů s animovaným trpaslíkem, kterého jsem už viděla a musím říct, že je hodně roztomilý. Věřím, že právě toto spojení bude působit vesele,“ myslí si Petra Černocká.

A co říká na to, že se ve filmu jako manželka sejde i se svým klukem z původní Dívky na koštěti? „Scén s Honzou Hrušínským bude opravdu hodně. Při nich budu jako doma. Ani se mi nechce věřit, že od doby, kdy mě dostal od tatínka darem, zavázanou v pytli, uteklo už tolik let,“ diví se se smíchem sympatická Petra.

20.6.2007
 

Náhledy fotografií ze složky Saxana Dívka na koštěti

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář