Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká mění svůj život - MUZIKÁL !!!

25. 5. 2010

Česko čeká další muzikál: Karel Šíp a Petr Janda napsali Ať žije rock and roll!

Hlavní roli dostala zpěvačka Petra Černocká.

25.05.10

ObrazekPetra Černocká bude poprvé v životě pravidelně vystupovat na jevišti, zatímco její manžel bude sedět doma. Petra přijala nabídku tvůrců muzikálu Ať žije rock and roll (Petr Janda a Karel Šíp), který uvede na podzim pražské Divadlo Broadway. A důvod?

"Mám podezření, že jsem totiž poněkud zpohodlněla, a práce jak známo šlechtí. Těším se na to. Zatím jsem na žádný muzikál nekývla, protože jsem také trochu ´lidoplachá´.

Ale tentokrát je situace jiná. Jandu i většinu herců dobře znám a jsou to kamarádi," prozrazuje zpěvačka. A hned dodává: "Bude to pro mě premiéra i proto, že bez manžela nikdy nevystupuji. Nemám ráda halfplayback a cítím se lépe, když mě doprovází živě hraná kytara. Na muzikálu Ať žije rock and roll je právě skvělé to, že představení doprovází živí muzikanti, což mi moc vyhovuje".

Její muž, kytarista Jiří Pracný, prý na Petřino dočasné osamostatnění žárlit nebude, protože je velkým ctitelem Jandovy muziky. Má prý všechny jeho desky i CD. Petra dokonce říká, že už jako kluk balil holky na Jandovu píseň Otázky.

Petra připravuje i další překvapení. "S dcerou plánujeme společné zpívání, ale Bára na to zatím pořád nemá čas. Doba však určitě dozraje a něco zkusíme. Hlasy nám k sobě opravdu dobře ladí. Už jsme spolu nazpívaly tři duety, ale v poslední době se to se mé dítě věnuje zpívání s Yellow Sisters," upřesňuje.

 

Obrazek

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář