Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká (61): Za chalupu vděčím Vlastimilu Brodskému

9. 9. 2011

Zpěvačka a nestárnoucí Saxana Petra Černocká (61) Kiss chalupaří už od raného dětství v malé obci Kytlice na Děčínsku. Chalupu kdysi pořídil zpěvaččin otec na doporučení a naléhání Vlastimila Brodského, který Kytlici miloval a nechtěl tam být sám.

Petra Černocká nás provází svou chalupou

„Já tady chalupařím doslova od kočárku. Můj táta se totiž sem do Kytlice nastěhoval hned po válce a tuhle chalupu sám přestavěl. Nic jsem tady od té doby neměnila,“ říká reportérce Prominentů (TV Barrandov).

S rýčem Petru na zahradě neuvidíte

Na své chalupě v Kytlici tráví Petra Černocká s manželem vždy celé léto

 

Na své chalupě v Kytlici tráví Petra Černocká s manželem Jiřím Pracným vždy celé léto

Chalupu zpěvačka využívá hlavně k relaxování, s rýčem na zahrádce ji tady neuvidíte V tom naštěstí pro ni našel zálibu její muž kytarista Jiří Pracný. „On totiž potřebuje dělat práci, která je viditelná a kterou budou všichni obdivovat. Já jsem na tu údržbu interiéru a přes kuchyň,“ tvrdí Petra.

Petra Černocká je pověstná svým kulinářským „uměním“ a její manžel si je toho náležitě vědom. „Jirka je naštěstí nenáročný. O každém jídle, které udělám, prohlásí, že ho má nejradši. To se mi to pak krásně vaří,“  pochvaluje si.

Na chalupě tráví celé léto

A kam chodí zpěvačka popustit uzdu svojí výřečnosti? „Je tady několik hospod, rádi občas s manželem zajdeme na pivečko a podrbat se sousedy. Manžel je dokonce hostujícím členem místní kapely, vypalujou Olympiky,“ dodává zpěvačka.

Na své chalupě tráví Petra s manželem vždy téměř celé léto. „Přitahuje mě sem hlavně příroda a mám z tohoto místa krásné vzpomínky. Je tady taky neskutečné ticho - pokud všichni sousedi v okolí nevytáhnou sekačky,“ směje se.

Petra si s manželem užívá na chalupě hlavně klidu.

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář