Jdi na obsah Jdi na menu
 


Neskutečně rajcovní babička v plavkách! Petra Černocká spálila rodný list a změnila přírodní zákony

26. 10. 2012

Petra Černocká s vnučkou Coco. Více snímků půvabné zpěvačky ve fotogalerii.

Petra Černocká s vnučkou Coco. Více snímků půvabné zpěvačky ve fotogalerii. Foto: archiv Petry Černocké


26. října 2012 

Kdekdo v jejím věku pomalu myslí na důchod, ne tak zpěvačka Petra Černocká (62). Představitelka Saxany má asi tajnou smlouvu s nadpřirozenými bytostmi, nebo spálila rodný list, aby její tělo zapomnělo stárnout. Jinak si nelze vysvětlit, že stále vypadá tak úžasně. Podívejte se, jakým tělem provokovala Maročany u moře!

„Letos jsme si dcerou Bárou a malou Coco vyrazily na podzim k moři do Maroka. Měly jsme štěstí, bylo nádherné počasí a teplé moře. Už před rokem jsme si vyjely ve stejné sestavě do Řecka a slíbily jsme si, že to bude náš každoroční rituál,“ tvrdí Petra, u které si kdekdo hned musel splést její roli a považoval ji spíš za matku malé holčičky. Černocká byla šťastná, že mohla s vnučkou trávit čtyřiadvacet hodin denně.

„Babička, která přijde hlídat na dvě až tři hodiny, je sice užitečná, navíc plně soustředěná podat skvělý výkon, ale pak se zas vrací domů. Být celý týden s Coco je úplně něco jiného a určitě to vytváří pevnější a trvalejší vzájemnou vazbu,“ těší zpěvačku, která ale chápe, že pofoukat bolístku stejně umí maličké nejlépe její maminka.

„Moc jsme si to užily, všechny tři. Bára už ud osmnácti let nebydlí doma, a když můžeme být spolu takhle pěkně delší dobu, je to pro nás moc fajn. Můžeme probrat úplně všechno, osobní život, mužský i zpívání. Příští rok zase někam vyrazíme. Jen je trochu problém najít termín, protože Bára taky zpívá (vokální skupina Yellow Sisters) a najít týden, kdy žádná z nás nemá koncert, je docela fuška,“ dodala sexy babička, jejíž věk by většina lidí neuhádla. 

 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář