Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petra Černocká: Nemůže udat dceru

25. 6. 2007
Vyhlašuje se konkurz na ženicha! Petra Černocká by svou dceru už nejraději dostala pod čepec.

Vyhlašuje se konkurz na ženicha! Petra Černocká by svou dceru už nejraději dostala pod čepec.


Pondělí 25.6. 2007

Jediný potomek ,,Saxany" PETRY ČERNOCKÉ (57), dcera Bára Vaculíková (28) se ne a ne usadit. ,,Ta moje holka se zase rozešla s jedním šikovným klukem," truchlí maminka.

„Zeťáka“, který by se Petře i jejímu manželovi Jiřímu Pracnému  zamlouval, dcerka poslala k vodě.
„Nevím, koho si ta holka jednou vezme. Teď měla takového sympatického chlapce. Byl to právník a byl moc fajn. Škoda,“ povzdechla si Petra.

Bára, kterou má zpěvačka z prvního manželství s Janem Vaculíkem, vystudovala žurnalistiku. Novinařině se však i přesto, že byla nadanou studentkou, nevěnuje. Po mamince totiž zdědila i hlas a rozhodla se pro dráhu zpěvačky. Jen žánr si vybrala jiný než maminka. Bára vystupuje s vokální skupinou čtyř dívek Yellow Sisters.
„Holky si písničky samy skládají a jezdí s nimi po světě,“ chválí Černocká  dceru. Má z ní radost, jen se trochu strachuje o její rodinný život. Bára se zřejmě ještě nechce vázat, ale užívat si, dokud je mladá.
„Přece jen jí už táhne ke třicítce,“ se smíchem dodává maminka, jež je své dceři velkou kamarádkou.

Vaculíková, která tíhne spíš k etnickému životnímu stylu, si jistě svou lásku najde, až bude cítit, že je to to pravé. Maminka tak může být klidná a těšit se jednou na svá vnoučata...

Obrazek



 

Náhledy fotografií ze složky Petra Černocká současnost

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář